Για άμεση υποστήριξη και online παρουσιάσεις
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00
Σαβ-Κυρ Κλειστά
+30 210 28 44 126
Σταθερό
+30 6937 537 037
Κινητό
info@alisnet.gr
Αλληλογραφία
sms
Το απόλυτο Insurance SMS marketing
Άμεσα ενημερώστε τους πελάτες του ασφαλιστικού σας γραφείου με την πλατφόρμα Alfa Contact. Υπενθυμίστε τους την ανανέωση του αυτοκινήτου τους, ευχηθείτε τους Χρόνια Πολλά, παρουσιάστε τους μια νέα προσφορά σας! Δείξτε τους ότι η επικοινωνία μαζί τους έχει για εσάς σημασία!

Η Alfa House Software σας παρουσιάζει την Alfa Contact, μια online πλατφόρμα αποστολής sms, ευέλικτη και εργονομική.

SMS Marketing

Alfa Contact

Συνδέεται με το Alis Insurance ώστε η αποστολή sms στους πελάτες σας, να είναι άμεση και λειτουργική ανάλογα τα φίλτρα που εσείς θα επιλέξετε. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ξεχωριστά, εισάγοντας την λίστα πελατών που εσείς θέλετε!

Η αγορά των sms παρέχεται από εμάς στην καλύτερη τιμή που μπορείτε να έχετε!

Bulk SMS

Visit

Alfa Contact

Πλατφόρμα SMS Marketing

Επισκεφτείτε την!
Χαρακτηριστικά
H Alfa Contact είναι το απόλυτο εργαλείο στα χέρια του ασφαλιστικού πράκτορα για την άμεση και γρήγορη ενημέρωση των πελατών του. Το πρακτορείο μπορεί να γνωστοποιήσει στον πελάτη πληροφορίες είτε σε σύνδεση με το Alis Insurance είτε με λίστα κινητών που εσείς θέλετε, σχετικά με την πορεία της αίτησης του, την παραλαβή του ασφαλιστηρίου του, την επικείμενη ανανέωση του ακόμη και για ευχές γενεθλίων ή εορτών. Δεν χρειάζεται πλέον η επίπονη και χρονοβόρα χρήση της τηλεφωνικής επικοινωνίας ή της σχετικά υψηλού κόστους ειδοποίησης με έντυπη μορφή.
Η Alfa Contact έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την απλότητα της χρήσης του και ενός άψογου οπτικού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Επιλογές
Δυνατότητες
Προμηθευτές λογισμικού
sql server
java
iis
vb.net
ado.net
c++
© Copyright 2020 Alfa House Software. All Rights Reserved.

Search