Για άμεση υποστήριξη και online παρουσιάσεις
Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00
Σαβ-Κυρ Κλειστά
+30 210 28 44 126
Σταθερό
+30 6937 537 037
Κινητό
info@alisnet.gr
Αλληλογραφία
sms
Το απόλυτο Insurance SMS marketing
Άμεσα ενημερώστε τους πελάτες του ασφαλιστικού σας γραφείου με την πλατφόρμα Alfa Contact. Υπενθυμίστε τους την ανανέωση του αυτοκινήτου τους, ευχηθείτε τους Χρόνια Πολλά, παρουσιάστε τους μια νέα προσφορά σας! Δείξτε τους ότι η επικοινωνία μαζί τους έχει για εσάς σημασία!

Προσωποποιημένα SMS, αναγράφοντας το όνομα ή όποιο άλλο στοιχείο πιστεύετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια πετυχημένη καμπάνια!

SMS Marketing

Bulk SMS

Διατηρείστε τους πελάτες σας, αποκτήστε καινούργιους με το χαμηλότερο κόστος ανά sms! Η αγορά των sms παρέχεται από εμάς.

Online πλατφόρμα αποστολής sms, ευέλικτη και εργονομική. Είτε ως επιχείρηση είτε ως ιδιώτης, επικοινωνήστε άμεσα, γρήγορα και οικονομικά με τους πελάτες σας!

Alfa Contact

SMS

on

me!

Πλατφόρμα SMS Marketing

Επισκεφτείτε την!
Χαρακτηριστικά
H Alfa Contact είναι το απόλυτο εργαλείο marketing στα χέρια τού ασφαλιστικού πράκτορα για την γρήγορη αλλά και χαμηλού κόστους επικοινωνία με τους πελάτες αλλά και με τους συνεργάτες του. Με ελάχιστες ρυθμίσεις μπορεί να αποστείλει sms και άμεσα να δει τα αποτελέσματα της καμπάνιας ή της ενημέρωσης που επέλεξε να προωθήσει, αφού βάσει μελετών το 98% των sms διαβάζονται από τους παραλήπτες τους!
Η Alfa Contact έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την απλότητα της χρήσης της και ενός άψογου οπτικού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αποκτήστε πρόσβαση εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή (PC, mobile, tablet) χάρη στο responsive design της εφαρμογής.
Σύνδεση με το Alis Insurance
Επιπλέον δυνατότητες

Διεύθυνση: Κ.Παλαμά 5, 14122, Ηράκλειο

Σταθερό: +30 210 2844126

Κινητό: +30 6937 537037

Alfa House Software

Δευτέρα - Παρασκευή

9πμ - 5μμ

e-mail: info@alisnet.gr

Follow us
© Copyright 2024 Alfa House Software. All Rights Reserved.

Search