Για άμεση υποστήριξη και Online παρουσιάσεις
Download TeamViewer

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00
Σαβ-Κυρ Κλειστά
Κ. Παλαμά 5 Νέο Ηράκλειο
Διεύθυνση
+30 6937 537 037
Κινητό

Το Alis Import™ είναι ένα εργαλείο που πρέπει να έχει κάθε ασφαλιστικό γραφείο για την σωστή και γρήγορη καταχώρηση κινήσεων στο Alis Insurance™. Το λογισμικό μεταφέρει με σχεδόν αυτοματοποιημένο τρόπο, κινήσεις που έρχονται από την εταιρεία που μας ενδιαφέρει στο Alis Insurance™.

Η συμμετοχή του χρήστη είναι όσο το δυνατόν λιγότερη, χάρη στους αυτόματους τρόπους εκμάθησης που διαθέτει το πρόγραμμα. Επίσης για πρώτη φορά, σε σχέση με παρεμφερή ανταγωνιστικά προγράμματα, ο χρήστης έχει μια ακριβής εικόνα των δεδομένων που αναλύθηκαν και υπολογίστηκαν πριν αυτά καταχωρηθούν στην βάση δεδομένων. Τέλος το πρόγραμμα διαθέτει ρουτίνες ελέγχου ποιότητας δεδομένων, αποτρέποντας έτσι τα λάθη που μπορεί να υπάρχουν στο αρχείο της κάθε ασφαλιστικής ή λάθη και παραλείψεις που μπορεί να έχουν γίνει από τον χρήστη στην παραμετροποίηση του Alis Insurance™.

Το Alis Import™ έχει κατασκευαστεί με γνώμονα, την απλότητα της χρήσης του και ενός άψογου οπτικού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που προσφέρει η Microsoft σήμερα. Ακολουθώντας τη μορφή των Windows, το πρόγραμμα οπτικά και χρηστικά δένει τέλεια με αυτό το λειτουργικό.

Χαρακτηριστικά

Το πρόγραμμα καλύπτει όλο το φάσμα εργασιών αυτόματης εισαγωγής στοιχείων. Αναλυτικότερα:

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟ:
  • ηλεκτρονικό αρχείο ασφαλιστικής.
  • ηλεκτρονικό αρχείο άλλων ασφαλιστικών-Μεσιτικών γραφείων.
  • Online σύνδεση με πρακτορεία που διαθέτουν ALIS Insurance και Web.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ IMPORT
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
bottom-logo.png
info@alisnet.gr
Καινοτομική εταιρεία πληροφορικής ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και στην παροχή υπηρεσιών σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις
Κ. Παλαμά 5, Νέο Ηράκλειο, 14122
+30 210 2844126  +30 6937537037
© Copyright 2020 Alfa House Software. All Rights Reserved.

Search