Για άμεση υποστήριξη και Online παρουσιάσεις
Download TeamViewer

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:00
Σαβ-Κυρ Κλειστά
Κ. Παλαμά 5 Νέο Ηράκλειο
Διεύθυνση
+30 6937 537 037
Κινητό

Συνοπτικά


Η Alfa House Software είναι εταιρεία παροχής λογισμικού με σκοπό την μηχανογράφηση ασφαλιστικών πρακτορείων, επιτρέποντας την άψογη μηχανοργάνωση των δεδομένων τους, για την καλύτερη και γρηγορότερη παροχή υπηρεσιών, προς τους δικούς τους πελάτες και συνεργάτες.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 από άτομα με άψογη τεχνική κατάρτιση -ιδιαίτερα σε τεχνολογίες Microsoft- και πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή δικτυακών ασφαλιστικών προγραμμάτων.
Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να εξελίσσονται και να βελτιώνονται συνεχώς, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών αλλά και της αγοράς. Η επιδίωξη του τέλειου είναι πάντα το ισχυρότερο κίνητρό μας και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κάθε φορά και πιο ποιοτικά προϊόντα.
Επιλέγοντας εμάς, θα είστε πάντα αποδέκτες της πιο σύγχρονης και τελευταίας τεχνολογίας. Κι αυτό γιατί, η ομάδα μας παρακολουθεί τις εξελίξεις της, για να σας παρέχει όλες τις μοναδικές δυνατότητες των εφαρμογών της. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε και οι τεχνολογίες που βασιζόμαστε είναι κατά βάση της Microsoft, μιας εταιρείας με αποδεδειγμένη ποιότητα και διάρκεια.
Οι εφαρμογές μας είναι εύχρηστες και απολύτως κατανοητές, ώστε να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο για την εκμάθησή τους. Αλλά και εμείς είμαστε πάντα στο πλευρό σας, σε περίπτωση που κάτι σας προβληματίσει στην χρήση τους, έχοντας την διάθεση να συζητήσουμε, να αναπροσαρμόσουμε εάν χρειαστεί κάποια λειτουργία τους, έτσι ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε ευκολότερα.
Με κάθε νέα έκδοση θα δείτε νέες λειτουργίες και συνεχή βελτίωση σε όλες τις εφαρμογές μας. Εμείς δεν θα σας προσφέρουμε ένα προϊόν εάν δεν είμαστε σίγουροι για την ποιότητα, την απαράμιλλη απόδοσή του, τα χαρακτηριστικά προσαρμογής και αξιοπιστίας του και φυσικά της χρησιμότητας του. Προσφέρουμε τον πιο γρήγορο κύκλο ανάπτυξης και αναβάθμισης των προϊόντων μας.
Η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι ο βασικός στόχος αλλά και η επιτυχία μας τόσα χρόνια. Γνωρίζουμε καλά, πόσο σημαντικό είναι να σας δίνουμε απαντήσεις υψηλής ποιότητας και ακρίβειας, ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε θέματα που ίσως αντιμετωπίζετε και πάντα από ανθρώπους που είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου αλλά και των εφαρμογών μας.
Image

Προμηθευτές λογισμικού

Client 2
Client 3
Client 4
Client 1
bottom-logo.png
info@alisnet.gr
Καινοτομική εταιρεία πληροφορικής ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και στην παροχή υπηρεσιών σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις
Κ. Παλαμά 5, Νέο Ηράκλειο, 14122
+30 210 2844126  +30 6937537037
© Copyright 2020 Alfa House Software. All Rights Reserved.

Search